Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Οι πινακίδες της τροχαίας

 Αν κάνει κανείς την διαδρομή από την Γλυκή μέχρι τον κόμβο της Εγνατίας θα διαπιστώσει ότι σχεδόν όλες οι πινακίδες της τροχαίας είναι κατεστραμμένες.

Ποιος έχει το δικαίωμα να καταστρέφει; Ποιος το έκανε αυτό; Ενήλικες ή παιδιά; Ας ελπίσουμε ότι δεν το έκαναν ενήλικες γιατί μάλλον σε αυτή την περίπτωση αυτοί οι άνθρωποι ίσως χρειάζονται ψυχίατρο. Αν πάλι το έκαναν παιδιά τότε πως είναι δυνατόν να αφήνουμε τα παιδιά μας, να καταστρέφουν δημόσια περιουσία την στιγμή μάλιστα που η χώρα μας περνάει τέτοια οικονομική κρίση; Σίγουρα η πλειοψηφία των παιδιών μας είναι ώριμα παιδιά με γνώσεις και απόψεις, αλλά μιλάμε γι’ αυτούς τους λίγους που απερίσκεπτα καταστρέφουν.

Που είναι οι γονείς, που είναι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές των σχολείων μας, που είναι η αστυνομία; Όλοι μας κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου λες και δεν πληρώνουμε εμείς και για τις πινακίδες. Έχουν πάνω από δυο χρόνια κατεστραμμένες και δεν μπόρεσε κανείς υπεύθυνος Δήμαρχος, κανείς υπεύθυνος Νομάρχης, κανείς από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τους δρόμους, να τις επιδιορθώσει λες και αυτή η καταστροφή δεν εγκυμονεί κινδύνους για τους οδηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου