Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Στο Καρυώτι

Το σημείο αυτό είναι στο Καρυώτι κοντά στο κεραμοποιείο που υπάρχει εκεί. Πάντα εκεί με την παραμικρή βροχή μαζεύονταν νερά με αποτέλεσμα να κλείνει σχεδόν ο δρόμος αλλά ακόμη και να πλημυρίζουν οι αυλές των παρακείμενων σπιτιών.
Ήρθε λοιπόν η Νομαρχία, επιστράτευσε τους μηχανικούς της και έφτιαξαν το τσιμεντένιο κανάλι για να μαζεύει τα νερά και να τα οδηγεί σε κοντινό ρέμα.
Το αποτέλεσμα το βλέπετε. Τα νερά εξακολουθούν να υπάρχουν και να οδηγούν τα αυτοκίνητα που ανεβαίνουν προς την Παραμυθιά στο αντίθετο ρεύμα και μάλιστα κοντά στην στροφή. Κάποιοι μάλιστα έβαλαν και προειδοποιητικούς κώνους και οδηγούν τα αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Τώρα λοιπόν ρωτάμε: Είναι τόσο ανίκανοι οι μηχανικοί της Νομαρχίας που δεν μπορούν να διορθώσουν ούτε μια λούμπα με νερά; Εμείς λέμε απερίφραστα ΝΑΙ. Όλοι οι ανίκανοι μηχανικοί έχουν μαζευτεί στο Δημόσιο. Αλλιώς θα είχαμε δει και κάποιο έργο της προκοπής.
Μήπως το τσιμεντένιο κανάλι δεν το έφτιασαν γι αυτό το σκοπό αλλά ο νομάρχης απλά με τα εκατοντάδες ρουσφέτια μαζεύει ψήφους ξοδεύοντας τα χρήματα που οι έρημοι Έλληνες πληρώνουν; Κι εδώ απαντάμε ΝΑΙ με κεφαλαία. Ο τελευταίος νομάρχης δεν έκανε τίποτε άλλο από το εξυπηρετεί το έναν και τον άλλον με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου. Δεν τον συκοφαντούμε. Θα δείτε φωτογραφίες σε επόμενο άρθρο.
Τέλος αυτοί που έβαλαν τους κώνους τόσο ανεγκέφαλοι είναι που δεν καταλαβαίνουν ότι θα προξενήσουν ατύχημα στο σημείο αυτό; Εδώ δεν χρειάζεται απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου